Go to Top

Teatre al Celler

Diumenge passat arribà a les Bodegues Galmés i Ribot, l’obra Ivànov, ja no hi ha mosques dirigida per Sergi Baos i produïda per la companyia El Somni Produccions. Aquesta obra és una daptació de l’obra d’Anton Txèhkow que fou escrita l’any 1887 quan només tenia 27 anys per encàrrec de l’empresari Korx. Fou la seva primera obra de teatre i es realitzava en quatre actes. És una de les seves obres menys representades, però també la més còmica del dramaturg rus.

El protagonista, Nikolai Alexéievitx Ivanov, és un representant del liberalisme rus dominat per la indolència i l’apatia. No vol la seva dona ni la seva amant i tampoc gaudeix de la companyia dels seus amics. Per Txèkhov, Ivanov era el reflex d’una societat decadent que s’acaba.

Es realitzaren dues sessions per a unes 70 persones cada una d’elles. Cada un dels actes es va realitzar a diferents espais de les bodegues. Va ser una vetlada molt agradable on els assistents varen gaudir de la fantàstica interpretació de Rodo Gener, Xim Vidal, Alícia Garau, Albert Mèlich, Marga López, Pedro Mas i Neus Cortés. A més, es va poder degustar el vi i les tapes preparades per les mateixes bodegues.

Aquest acte va ser organitzat per l’Ajuntament de Santa Margalida.